RTL 4 project @ Careander 't Schild

Deze afdeling heeft een compleet Eigen Deur project metamorphose ondergaan. 

De bewonersdeuren zijn voorzien van een voordeur folie uit de unieke collectie van Eigen Deur.

Elke bewoner heeft een eigen raamkozijn met daarin getekend herkenbare objecten zoals een schilderij, lamp, radio e.d.

Tegenover de woonkamers van de bewoners was een lange kale witte muur, die wij ook in het project hebben meegenomen. Deze muur hebben wij voorzien van mooie heide afbeeldingen uit de regio. Alles geheel op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij de wensen en de behoefte van de bewoners (maar zeker ook de medewerkers). 

Als finishing touch hebben wij de muren voorzien van “echte” bloemen & planten. Een zitbankje geeft uitzicht op de heide, en als men naar boven kijkt kunnen ze genieten van de buitenlucht. Hiervoor hebben wij BELEEFplafonds geplaatst, die dimbaar zijn.